Werkwijze

In overleg met de sporter wordt bepaald aan welke verbeterpunten er per test gewerkt kan gaan worden. Hierbij kunnen we tevens gebruik maken van een sport specifieke checklist en kunnen we vooraf zelfs testen of deze op dat moment de beste punten zijn waarop de focus gelegd wordt.

Tijdens de speciale computertest worden de blokkades (zelfbeperkende gedachten) in het onderbewuste van de sporter in beweging gezet zodat het onderbewustzijn toegankelijk wordt voor positieve zinnen (gedachten). Deze positieve zinnen (gedachten) zorgen ervoor dat bijvoorbeeld motivatie, prestatievermogen of creativiteit wordt verbeterd.

De speciale Mindpower MindlinkTEST ® is een bio-energetische testmethode die gebruik maakt van de armlengte-reflex test volgens R. van Assche en bio-scalaire informatievelden. Indien er sprake is van een blokkade, wordt deze vaak in stand gehouden door een combinatie van factoren. De Mindpower MindLinkTEST® geeft inzicht op welk(e) vlak(ken) het probleem zich afspeelt. Dit kunnen achtereenvolgens zijn:

  • emotioneel/psychisch vlak, bijvoorbeeld stress, blessures, traumatische ervaringen;
  • energetisch vlak, bijvoorbeeld meridiaan verstoring;
  • materieel vlak, bijvoorbeeld blessures, voedselintolerantie, vitamine/mineralen tekorten;
  • mentaal vlak , dit zijn de meeste storende overtuigingen welke vaak helemaal niet van onszelf zijn. Heel vaak is het de overtuiging van onze ouders, grootouders of broers, zussen, leraren, vrienden et cetera. Enkele voorbeelden, dit lukt je toch niet, ik twijfel aan mezelf, ik heb een negatief zelfbeeld, de ander is toch altijd beter, ik win de wedstrijd toch niet…

Tijdens de test worden deze negatieve overtuigingen omzet in positieve overtuigingen zodat de prestatie wordt verbeterd.

Reacties zijn gesloten.